Ecologisch verbouwen met hout

Zonder zorgen renoveren?
Dan is ecologisch verbouwen met hout de beste keuze.
Duurzaam en vakkundig uitgevoerd.

In een eerste gesprek bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden om uw plannen vorm te geven. Verbouwen met hout laat u toe om een bestaande woning te renoveren tot uw droomwoning. Inclusief isolatie volgens de normen om uw energieverbruik drastisch te verlagen. In een tweede stap maken we een ontwerp. Na uw goedkeuring stellen we een planning op om de werken te starten. Allemaal in overleg en zonder zorgen voor u.

Of u wil die donkere zolderruimte verbouwen? Dan bouwen we die om met hout tot een gezellige loft. Met schuifkasten op maakt, plankenvloer en ingewerkte verlichting.

Uw plat dak is dringend aan vernieuwing toe? De combinatie van hout en EPDM-dakrubber is de ideale oplossing.

Waarmee kan ik u helpen?

  • houtskeletbouw
  • tuinhuizen op maat (poolhouse)
  • totale zolderrenovatie
  • dakrenovatie (epdm)
  • houten gevelbekleding en isolatie

Met hout gebouwd

Hout is een natuurlijk product dat op duurzame wijze veel mogelijkheden biedt om creatieve oplossingen te bedenken. Het eindresultaat is vaak gezelliger en sneller gerealiseerd dan de klassieke aanpak met steen en beton.

houten gevelbekleding

De structuur van houtskelet is bekleed met thermisch behandeld hout of tropisch hardhout.. Na verloop van tijd evolueert de kleur van de gevelbekleding naar warm grijs. Er is geen onderhoud nodig.

uw dak isoleren om energie te besparen

Wie energie wil besparen, wint met dakisolatie het meest. Ongeveer 30% van uw warmte verdampt door een niet geïsoleerd dak. Ook kleinere werken zijn mogelijk: een zoldertrap plaatsen, een dakvenster steken of het dakvlak aan de binnenkant bekleden.

schrijnwerken

Nieuwe binnendeuren of isolerende ramen? De inrichting van een vestiaire? Eindelijk die dressing? Een afdak bouwen boven het terras?

Gerealiseerde projecten

carport voor boot

De vraag van deze klant in Beveren was: ik wil mijn speedboat naast mijn huis in een carport stallen, ook in de winter.

houten gevelbekleding

De vraag van deze klant in Gent was: ik wil de woonkamer en de keuken uitbreiden, het zal de gezelligste plaats van ons huis worden, ruim en licht.

buiten lounge

De vraag van deze klant in Ronse was: we willen onze tuin upgraden met een lounge, groot genoeg om ook in de regen nog te kunnen chillen.

Hebt u een vraag?

Hebt u vragen bij de kleine aanpassingen of grote renovaties die u wil laten uitvoeren? Stuur mij een bericht en ik neem contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

0474 77 74 49
info@janvos.be

Rodekruisstraat 3
9600 Ronse

BTW BE 0664 524 531